PME-Control

PME-CONTROL OY

PME-Control Oy on vuoden 2007 alussa akkreditoitu puolueeton ja riippumaton A- tyypin tarkastuslaitos. Olemme toimineet varmennus- ja tarkastustoiminta alalla jo vuodesta 1991, josta kokemus ja ammattitaito on kehittyvän alan mukana saanut tukevan pohjan. Toimimme Jurvassa, Mekatronikkakeskuksen tiloissa ja toiminta-alueenamme on koko Suomi.

Suurimpana osana toimimme polttonesteen mittaamisen alueella, tällöin tarkastukset ja varmennukset käsittävät varastojen suurtehomittarit, jakeluautojen mittarit, sekä huoltamo- ja muut vähittäiskauppamittarit.

Toimintamme kattaa myös punnitusvaakojen varmennus- ja tarkastustyöt esim. teollisuudessa, elintervikekaupoissa, torimyynnissä sekä muissa punnitusvaakoja ja kaupankäyntiä harjoittavissa organisaatioissa.

Palvelumme on FINAS -akkreditoitu sekä turvallisuus- ja kemikaaliviraston (TUKES) hyväksymä.

Tavoitteenamme on hallita polttonestemittauksen sekä punnitusvaakojen tarkastus ja varmennus niin hyvin, että kaikilla kaupankäynnin osapuolille syntyy syvä luottamus mittaamisen ja sen mukaan tapahtuvan hinnoittelun oikeellisuudesta kaikissa olosuhteissa. Annamme asiakkaan käyttöön ammattitaitoisen ja koulutetun henkilöstön, sekä ajanmukaisen tarkastuskaluston.


Suomen Vahvimmat Platina AAA